Patlama Yapabilecek Coinler Listesi 2021

Kripto para piyasalarında pump yapacak coinler bir çok grup tarafından takip edilse de organize bir şekilde müdahale edilmesi halinde yükselerek kazanç sağlayabiliyor. Pump grupları ile manipule edilen bir çok koin piyasalarda yükseliş gösterirken bu durumun yüksek alım yapmasından kaynaklı olabiliyor. Özellikle belirli coinlerin pump gruplarının müdahalesi başarılı sonuç verirken bazı durumlarda beklenilen sonuçları veremeyebiliyor.

Kripto para piyasalarında her geçen gün artan ilginin coinlerin finansal değerlerini de artırabiliyor. Kripto paraların pump grupları genel olarak telegram ve reddit platformlarında sıklıkla rastlamak mümkün.

PUMP BEKLENEN COİNLER

Pump yapabilecek gruplarında belirli özelliklere sahip olması gerektiği söyleniyor. Bunlar arasında ilk olarak işlem hacimlerinin yüksek olması ve potansiyel yükselme göstermesi.

1 – RİPPLE XRP

Pump gruplarının en gözde coini xrp ile daha öncelerde yapılan signal etkileri kendisini göstererek yükselişe geçmiş ve yatırım yapanlara kazanç sağlamıştı. Reddit gruplarının gözde coini Ripple ile grup üyeleri yüksek alım hacimlerine ulaşarak yükseltmiş ve ellerindeki coinleri satarak düşüşe geçirmiştir. Coin piyasalarında bu tür olayların oldukça etkili olduğu söylense de geç kalmış kişiler bu durumdan zararlı çıkabiliyor. Reddit ve telegram gruplarında bu yıl içerisinde çok sayıda pump yapılacağı bekleniyor.

2- DOGECOİN

Dogecoin de pump yapmaya oldukça müsait gruplar arasında yer alıyor. Grupların yükselterek manipule ettiği dogecoin için Elon Musk etkisinin de oldukça yüksek olduğunu söylemek yanlış olmaz. Elon Musk binlerce takipçisi olan tweeter hesabından yaptığı dogecoin paylaşımları ile aslında bir pump durumunu başlatmış oluyor. Bu paylaşımı gören takipçiler alım yaparak coin fiyatını yükseltebiliyor. Aslında kimse farkında olmadan pump yapmış oluyor.

Piyasalardaki diğer kripto paralar için pump yapmanın zor olduğu ve grupların bu coinler için özel olarak bir çalışma yapması ve uzun zaman gerektiren bir durum olduğu biliniyor. Kripto fiyatlarının da uygun olması coinlerin yükselmesi için bir etken. Yatırımcılar ne kadar çok coin alırsa o kadar çok kazanç sağlayabiliyor. Bitcoin için bu durum pek mümkün olmasa da şuan fiyatı 40 bin dolara kadar yükselmesi bu kadar çok alımın yapılmasına mümkün değil.


Benzer Konular