2021 Yılında En Çok Kazandıran Kripto Paralar



2021 Yılına girdikten günümüze kadar en çok kazandıran kripto paralar belli oldu. 2021 yılında en çok kazandıran kripto paraların başında DogeCoin geliyor. En büyük nedenlerinden biri Elon Musk tarafından paylaşılan tweet sonrasında yüklü miktarlarda alım gerçekleştirilen DOGECOİN yılın en çok kazandıran kripto para birimi arasında geliyor.

Bilindiği üzere manipule edilen kripto para birimleri ile artış gösteren koinler sayesinde kazanç elde edildiği de biliniyor. Geçtiğimiz günlerde XRP Ripple için deneme yapan reddit grupları istedikleri sonuçları elde etmiş görünüyor. Pump yaparak değerini bir anda 5’e katlaması ile değer kazanan XRP için 2. sırada en çok kazandıran kripto para diyebiliriz.

EN ÇOK KAZANDIRANLAR

1.DOGECOİN

Elon musk tweeti sonrasında değerini %850 artırarak trend olan koin yatırımcılarına yüksek miktarlarda kazanç sağladı.

2. XRP Rippler

XRP açılan dava sonrasında ilk kez büyük bir artış göstermesi aslında reddit grubunun yaptığı pump çalışması diyebiliriz. %8.3 değer kazanan bu coin için şuanda dip seviyelerde işlem görüyor.

3. Uniswap UNI

Kripto para piyasalarında değer kazanan bir diğer sürpriz isim Uniswap oldu. Hafta içinde %0.82 artış göstererek 18 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

4.Aave

Sürpriz isimler arasında yeni alt coin Aave ile yatırım yapanlar kazandı. Yıla yükselişle giriş yapan aave için şu sıralar 298 dolar seviyelerinde işlem görmekte.

5. Steller XLM

En çok yatırımcısı olan bir diğer alt coin XLM ise sürpriz bir çıkışla %4.60 oranında yükseliş trendi yakaladı. Özellikle bu hafta içinde %13.90 oranlarında değer kazanması ile yatırım yapanları mutlu etti.

Yeni kripto paraların değer kazanması daha çok yatırım yapılması ile doğru odaklı görünüyor. Pump tekniği ile grupların yükselişe geçirdiği kripto paraların piyasalardaki geleceği ise öngörülemiyor. 2021 yılı içinde gerçekleşen bu 5 kripto paranın akıbeti önümüzdeki aylarda belli olsa da yeni kripto paraların ortaya çıkması ile dünyada yaşanan gelişmelerin sonucunda değer kazanması veya kaybetmesi olası bir durum olabiliyor.


Benzer Konular